УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

З Кіровоградщини примусово видворили іноземця-порушника

З Кіровоградщини примусово видворили іноземця-порушника

З Кіровоградщини примусово видворили іноземця-порушника

Працівники Центрально-південного міжрегіонального управління ДМС спільно з працівниками відділу міграційної поліції ГУНП в Кіровоградській області, виконуючи рішення про примусове видворення, доставили 51-річного громадянина Азербайджанської Республіки до Пункту пропуску «Паланка — Маяки — Удобне», що на кордоні з Республікою Молдова, звідти  він повернеться на батьківщину.

Чоловік нелегально проживав у місті Кропивницький, куди він приїхав у лютому 2022 року у приватних справах. Іноземець своєчасно не залишив державу і набув нелегального статусу. У січні 2023 року міграційники відносно нього прийняли рішення про примусове повернення до країни походження, яке він проігнорував. Наступного місяця за вчинення крадіжки іноземного громадянина було засуджено до 5 років позбавлення волі з встановленням іспитового строку тривалістю 1 рік, від якого його звільнили у березні 2024 року.

Фортечним відділом ЦПМУ ДМС прийнято рішення про примусове видворення громадянина Азербайджану до країни походження або третьої країни. 

Іноземцю заборонено в'їзд в Україну наступні 5 років.

Центрально-південне міжрегіональне управління ДМС