УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

Як перевірити стан оформлення біометричних документів на офіційному веб-сайті ДМС України?

Як перевірити стан оформлення біометричних документів на офіційному веб-сайті ДМС України?

Як перевірити стан оформлення біометричних документів на офіційному веб-сайті ДМС України?

Інформуємо мешканців Донецького регіону, що перевірити стан оформлення біометричних документів можливо на офіційному веб-сайті ДМС України за допомогою електронного сервісу «Перевірка стану оформлення документів». 

Алгоритм перевірки стану оформлення документа наступний: зайдіть на сторінку сервісу  «Перевірка стану оформлення документів», потім оберіть для кого оформлювався документ, а також тип документа, зазначте реквізити документів, на основі яких здійснювалось оформлення, підтвердіть капчу та натисніть кнопку «Пошук». Зауважимо, що серія паспорта у формі книжечки вводиться великими українськими літерами, свідоцтво про народження – як зазначено у самому документі.

Статуси оформлення документів, які відображаються сервісом:

  • Інформації не знайдено;
  • Документ прийнято/дата/. Здійснюється перевірка даних;
  • Дозвіл на персоналізацію паспорта надано /дата/;
  • Дані відправлено до центра персоналізації /дата/;
  • Документ персоналізовано та відправлено до Міграційної служби /дата/;
  • Документ доставлений до підрозділу міграційної служби/дата/ та може бути отриманий заявником;
  • Документ доставлений до підрозділу міграційної служби /дата/ для подальшої передачі до ЦНАП /центру обслуговування «Паспортний сервіс»/дата/ та готовий для видачі;
  • Під час персоналізації документа ДП «Поліграфічний комбінат» Україна» виявлено помилку в наборі даних/дата/. Вам необхідно особисто звернутись за місцем подачі заяви-анкети.

Перевірку стану можна здійснювати лише наступного дня після подання заяви до територіального підрозділу ДМС. У разі якщо протягом 48 годин з моменту подання заяви на оформлення інформація про документ відсутня у сервісі (статус «Інформації не знайдено»), заявникові варто звернутись до територіального підрозділу ДМС/ ЦНАП/центру обслуговування «Паспортний сервіс», до якого подавалися документи.

Слід зазначити, що база даних, за якою здійснюється перевірка стану оформлення документів на сайті ДМС України, оновлюється 4 рази на добу, внаслідок чого можлива затримка у відображенні даних. Для розгляду питання щодо некоректно відображеного стану виготовлення паспорта, прохання звертатись до відповідного територіального органу із зазначенням своїх контактних даних.

Головне управління ДМС у Донецькій області