УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

Нове приміщення для Міграційної служби Вінницької області: комфорт і доступність

Нове приміщення для Міграційної служби Вінницької області: комфорт і доступність

Нове приміщення для Міграційної служби Вінницької області: комфорт і доступність

Міграційна служба Вінницької області відтепер приймає відвідувачів у новому приміщенні за адресою: м. Вінниця, проспект Коцюбинського, 78.

Сюди переїхали:   відділ з питань паспортизації, реєстрації та еміграції;   відділ з питань тимчасового та постійного проживання іноземців та осіб без громадянства;   відділ інформаційних технологій та цифровізації;   відділ юридичного забезпечення;   відділ з питань громадянства;   відділ бухгалтерської служби фінансування та звітності;   відділ персоналу;   відділ організаційно-аналітичного забезпечення;   сектор документального забезпечення;   сектор ресурсно-господарського забезпечення;   сектор з питань запобігання та виявлення корупції.

Приміщення  УДМС у Вінницькій області  відповідає вимогам доступності, адже державні послуги мають бути максимально доступними для усіх громадян.

Для зручності наших клієнтів ми продумали все до найдрібніших деталей. Від паркомісць до пандусів.

Таким чином створили максимально комфортний простір для наших клієнтів!

Однією з головних переваг нового офісу є і його розміщення на першому поверсі. Це забезпечує безбар'єрний доступ для людей з обмеженими фізичними можливостями.

Всім необхідним для людей з інвалідністю обладнана і вбиральня. Передбачені дотягувачі, зручні ручки, прибрані міжкімнатні пороги. В кімнаті гігієни достатньо місця для крісла колісного чи вільного розвороту двох людей.

Усе це зроблено з єдиною метою, аби державні послуги, які надають кваліфіковані фахівці УДМС у Вінницькій області були максимально доступні усім громадянам!

Управління ДМС у Вінницькій області