УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

Вперше в області: у Трускавці прийняли документи для оформлення ID-картки пораненому військовослужбовцю…

Вперше в області: у Трускавці прийняли документи для оформлення ID-картки пораненому військовослужбовцю за допомогою мобільної станції

Вперше в області: у Трускавці прийняли документи для оформлення ID-картки пораненому військовослужбовцю за допомогою мобільної станції

У міграційній службі Львівщини дбають про забезпечення рівних прав та можливостей громадян щодо оформлення паспортних документів, тому часто наші співробітники працюють за межами підрозділів. Насамперед у випадках, коли громадяни, яким необхідно отримати паспорт не можуть самостійно пересуватися. 

Цього разу ми вперше застосовували мобільну робочу станцію під час прийняття документів для оформлення ID-картки для пораненого Василя. Це дозволило нам повністю прийняти документи у реабілітаційному центрі, де зараз перебуває 22-річний хлопець.

Поранений родом із Херсонщини, під час повномасштабного вторгнення добровільно пішов у військо, адже має приклад старшого брата, який теж із гордістю захищав країну. 

На жаль, понад рік тому поблизу Куп’янська Василь отримав важке поранення. Саме там був знищений його паспорт громадянина України. 

Нову ID-картку виготовлять за 10 робочих днів, вартість якої - 874 гривні, виїзд працівників на місце ж оформлення - повністю безкоштовне.

Для оформлення документів поза межами міграційної служби необхідна заява особи або законного представника, медичний висновок лікаря про неможливість самостійно пересуватися.

Працівники міграційної служби забезпечують доступні умови для отримання адміністративних послуг громадянам, які цього потребують поза будь-якими бар'єрами, тому застосування мобільної станції допоможе надавати більше послуг, що доступні у міграційні службі, певним категоріям громадян у будь-якому місці розташування.

Головне управління ДМС у Львівській області