УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

У Вижниці обговорювали умови праці та перебування в Україні іноземних громадян

У Вижниці обговорювали умови праці та перебування в Україні іноземних громадян

У Вижниці обговорювали умови праці та перебування в Україні  іноземних громадян

Начальник Вижницького відділу УДМС в Чернівецькій області Анатолій Андрюк зустрівся з представниками місцевого Відділу з питань праці південно-східного напрямку Управління інспекційної діяльності у Чернівецькій області та Вижницького районного відділу поліції. Представники відомств обговорювали умови праці та дотримання прав іноземних громадян, які проживають на території району та працюють на підприємствах з виробництва електроенергії. Предметом обговорення посадовців стало також дотримання іноземцями вимог міграційного законодавства та проведення спільних перевірок в рамках операції «Мігрант».

В рамках зустрічі було надано консультацію керівнику однієї з фірм щодо працевлаштування громадянина України, який проживає в Україні понад 12 років та перебуває на обліку у місцевому центрі зайнятості як безробітний. Іноземець має намір офіційно працевлаштуватися на сезонну роботу на тепломережі.

Учасники зустрічі домовилися про оперативний обмін робочою інформацією щодо працевлаштування іноземців на підприємствах району та у випадку виявлення порушень ними правил перебування на території України.

Управління ДМС у Чернівецькій області