УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

Чотирьох порушників міграційного законодавства притягнули до адмінвідповідальності на Черкащині

Чотирьох порушників міграційного законодавства притягнули до адмінвідповідальності на Черкащині

Чотирьох порушників міграційного законодавства притягнули до адмінвідповідальності на Черкащині

У межах операції «Мігрант» на Черкащині притягнуто до адміністративної відповідальності чотирьох порушників міграційного законодавства: трьох неврегульованих мігрантів та громадянку України як приймаючу сторону.

31-річного громадянина Держави Ізраїль виявили працівники Монастирищенського сектору Центрально-південного міжрегіонального управління ДМС. В Україну він прибув на початку березня 2023 року і, попри набутий статус нелегального мігранта, мав намір у жовтні відсвяткувати Рош га-Шана в Умані та вже потім повернутися додому. Міграційники завадили планам іноземця, ухваливши рішення про його примусове повернення до країни походження або третьої країни, притягнули до адміністративної відповідальності за ч. 2 ст. 203 КУпАП, стягнули штраф та зобов’язали залишити Україну до 22 серпня 2024 року.

Його земляка, 71-річного громадянина Держави Ізраїль, притягнули до адмінвідповідальності за ч. 2 ст. 203 КУпАП та примусово повертають додому працівники Уманського відділу ЦПМУ ДМС. Іноземець повинен сплатити штраф та виїхати з України до 29 липня 2024 року.

До 22 серпня 2024 року зобов’язаний покинути Україну й 46-річний громадянин Республіки Молдова, який на понад 3,5 роки перевищив дозволений строк перебування в Україні. Стосовно іноземця уманські міграційники ухвалили рішення про примусове повернення до країни походження або третьої країни, склали адмінпротокол за ч. 2 ст. 203 КУпАП та наклали штраф. Його співмешканка, громадянка України, теж відповідатиме за порушення міграційного законодавства за ст. 205 КУпАП як приймаюча сторона. Вона відбулася штрафом.

Центрально-південне міжрегіональне управління ДМС