УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

Онлайн-семінар ГУ ДМС та ЦНАП Харківщини: підсумки за І півріччя 2024 року та розв'язання проблемних…

Онлайн-семінар ГУ ДМС та ЦНАП Харківщини: підсумки за І півріччя 2024 року та розв'язання проблемних питань

Онлайн-семінар ГУ ДМС та ЦНАП Харківщини: підсумки за І півріччя 2024 року та розв'язання проблемних питань

Сьогодні у Головному управлінні Державної міграційної служби в Харківській області відбувся онлайн-семінар з керівниками Центрів надання адміністративних послуг (ЦНАП) м. Харкова та Харківської області.

Захід проходив у режимі відеоконференції та був присвячений темі: «Взаємодія підрозділів ГУ ДМС у Харківській області з Центрами надання адміністративних послуг при оформленні паспортних документів: підбивання підсумків за І півріччя 2024 року та проблемні питання, які виникають під час надання адміністративних послуг».

Учасники семінару обговорили результати роботи за перше півріччя 2024 року, звернули увагу на ключові досягнення та проблеми, з якими стикалися під час надання адміністративних послуг.

Спікери поділилися досвідом вирішення проблемних ситуацій та запропонували нові підходи для підвищення ефективності роботи. Зокрема, було наголошено на важливості впровадження сучасних технологій та вдосконалення процесів взаємодії між підрозділами.

Проведення таких семінарів є важливим кроком до покращення якості надання адміністративних послуг та забезпечення зручності для громадян.

Головне управління ДМС у Харківській області