УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

Взаємодія та електронна комунікація між ГУ ДМС у Харківській області та Департаментом реєстрації…

Взаємодія та електронна комунікація між ГУ ДМС у Харківській області та Департаментом реєстрації Харківської міської ради

Взаємодія та електронна комунікація між ГУ ДМС у Харківській області та Департаментом реєстрації Харківської міської ради

Днями працівники Управління з питань паспортизації, реєстрації та еміграції Головного управління Державної міграційної служби України у Харківській області взяли участь у робочий зустрічі з представниками Департаменту реєстрації Харківської міської ради.

Під час зустрічі було обговорено низку актуальних проблемних питань, які виникають у процесі електронної комунікації між службами.

Говорили про: питання взаємодії при виконанні покладених завдань, застосування законодавства у сфері реєстрації місця проживання, якості наповнення інформацією відомчих систем ДМС.

Зустріч пройшла в атмосфері конструктивного діалогу, що дозволило виявити та окреслити шляхи вирішення наявних проблем, підвищити ефективність роботи та забезпечити кращу взаємодію між відомствами.

Подібні зустрічі є важливими для покращення надання якісних адміністративних послуг громадянам.

Головне управління ДМС у Харківській області