УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

В Добропільському відділі оформили перші документи

В Добропільському відділі оформили перші документи

В Добропільському відділі оформили перші документи

Інформуємо мешканців Донецької області, що Добропільський відділ поновив надання адміністративних послуг з оформлення паспорта громадянина України у формі картки та закордонного паспорта.

Графік роботи: вівторок, середа, четвер, п’ятниця з 08.00 до 17.00, субота з 08.00 до 15.45. Вихідні дні: неділя, понеділок. Контактний телефон 095 127 1309.

На теперішній час Добропільський відділ надає адміністративні послуги суб’єктам звернення з оформлення паспорта громадянина України у формі ID-карти та паспорта громадянина України для виїзду за кордон через реєстрацію фізичних осіб за допомогою онлайн-сервісу «Електронна черга» ДМС України (за посиланням dmsu.gov.ua/services/online.html).

Запис в електронну чергу здійснюється лише для подачі документів. Для отримання вже виготовлених документів записуватися в електронну чергу не потрібно.

Паспорт громадянина України для виїзду за кордон та паспорт громадянина України у формі картки також можна оформити у центрах ДП "Документ" та Центрах надання адміністративних послуг (ЦНАП), які оформлюють біометричні документи. Більшість ЦНАП мають власні системи запису до електронної черги і здійснити запис до цих черг на сайті Державної міграційної служби України неможливо.

Просимо з розумінням ставитись до затримок під час обслуговування, пов’язаних з безпековою ситуацією, повітряними тривогами, змінами у графіку, стабілізаційними/аварійними відключеннями електроенергії тощо.

Головне управління ДМС у Донецькій області