УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

Операція «Мігрант» на Дніпропетровщині дає результати у сфері протидії неврегульованій міграції

Операція «Мігрант» на Дніпропетровщині дає результати у сфері протидії неврегульованій міграції

Операція «Мігрант» на Дніпропетровщині дає результати у сфері протидії неврегульованій міграції

Незважаючи на близькість Дніпропетровської області до зони бойових дій, працівники Міграційної служби у взаємодії з працівниками Національної поліції, УСБУ, Управління патрульної поліції та Управління Держпраці провели ефективну роботу у сфері протидії неврегульованій міграції та іншим порушенням міграційного законодавства.

За час проведення цільових профілактичних заходів з нагляду та контролю за виконанням законодавства в міграційній сфері під умовною назвою "Мігрант" на території Дніпропетровської області виявлено 76 нелегальних мігрантів, відносно яких ухвалено 45 рішень про примусове повернення до країни походження та 31 рішення про примусове видворення з України.

Під час операції виявили та притягнули до адміністративної відповідальності за порушення міграційного законодавства України 219 осіб, наклали штрафів на суму 651 тис. 950 грн та було сплачено штрафів на 510 тис. 850 грн.

Відносно 61 іноземця ухвалене рішення про заборону в'їзду на територію України, а 19 порушників були поміщені до пункту тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства.

ГУ ДМС у Дніпропетровській області вкотре нагадує про важливість дотримання норм міграційного законодавства України!

Якщо Ви маєте інформацію про будь-які факти порушення міграційного законодавства іноземцями та особами без громадянства чи маєте інформацію про місце знаходження неврегульованих іммігрантів, то Вам достатньо повідомити про це Міграційну службу за допомогою електронного сервісу на сайті ДМС України за посиланням.

Міграційна служба України, вкотре, закликає іноземців не порушувати норми нашого міграційного законодавства!

Головне управління ДМС у Дніпропетровській області