УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

У Чернівцях відбувся дводенний кущовий семінар для працівників Управлінь ДМС західного регіону

У Чернівцях відбувся дводенний кущовий семінар для працівників Управлінь ДМС західного регіону

Кущовий семінар для працівників управлінь міграційної служби західних областей з питань громадянства, паспортизації, реєстрації та роботи у справах іноземців та осіб без громадянства відбувся у Чернівцях.

В ньому взяли участь Заступник Голови ДМС України Тетяна Нікітіна, Директор департаменту з питань громадянства, паспортизації та реєстрації Алла Чередніченко, її заступник Марія Гарник, Заступник Директора Департаменту у справах іноземців та осіб без громадянства ДМС України Ольга Валетенко, Заступник Начальника відділу з питань тимчасового проживання іноземців та осіб без громадянства Оксана Чорноус.

Управління ДМС у Чернівецькій області за вказаними напрямками діяльності представляли начальник відділу у справах іноземців та осіб без громадянства Едуард Дудкевич та Заступник Начальника Управління – начальник відділу з питань громадянства, паспортизації та реєстрації Валерій Попов.

Перед початком семінару головний міграційник Чернівецької області Віталій Вербицький тепло привітав учасників семінару на гостинній буковинській землі та побажав їм успішної роботи, ефективного обміну досвідом та гарних вражень від Чернівців.

Управління ДМС у Чернівецькій області