УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

На згадку про Україну: в’язниця – кордон – літак - Узбекистан

На згадку про Україну: в’язниця – кордон – літак - Узбекистан

На згадку про Україну: в’язниця – кордон – літак - Узбекистан

Працівники Управління Державної міграційної служби в Івано-Франківській області спільно з поліцією щойно завершили необхідні заходи щодо примусового видворення небажаного для України іноземного громадянина. Таким чином на кордоні України з суміжною країною було поставлено крапку в «українській» історії 38-річного громадянина Республіки Узбекистан.

Перебуваючи в Україні, іноземець вчинив низку кримінальних правопорушень насильницького і майнового характеру – грабежі, розбійний напад, кваліфіковані крадіжки. Позаду 9 років відбування покарання у в’язницях, а ще певний час утримувався у пункті тимчасового перебування іноземців, куди був допроваджений з метою ідентифікації особи (оформлення документів для перетину кордону).

Чоловікові також повідомлено про те, що йому заборонено відвідувати Україну щонайменше 5 років.

У цьому році територіальними підрозділами УДМС в Івано-Франківській області ухвалено рішення про примусове видворення з України щодо 5 іноземців, які порушили міграційне законодавство. Чотирьох правопорушників  вже видворено до країн походження чи третіх країн. На завершальній стадії заходи щодо видворення з України 48-річного громадянина Республіки  Вірменії. 

Управління ДМС в Івано-Франківській області