УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

Житомирщина: реалізуємо принципи безбар’єрності

Житомирщина: реалізуємо принципи безбар’єрності

Житомирщина: реалізуємо принципи безбар’єрності

Безперешкодне та якісне отримання адміністративних послуг є невід’ємною частиною впровадження безбар’єрного  підходу, за якого кожна людина в нашій країні може отримати вільний доступ до будь-якої сфери життя.

Ефективна реалізація принципів безбар’єрності стала новою суспільною нормою. До підрозділів міграційної служби Житомирщини щодня звертаються відвідувачі для яких забезпечуються рівні можливості у доступі до сервісів та послуг.

Щодня працівники УДМС у Житомирській області продовжують створювати середовище, у якому буде комфортно всім групам суспільства, у тому числі людям з інвалідністю, літнім людям, молоді, батькам з дітьми.

Надання адміністративних послуг у комфортному приміщенні, оснащене пандусом і ліфтом, у супроводі компетентних та привітних спеціалістів  дають можливість нашим відвідувачам відчути тепло і підтримку.

Управління ДМС у Житомирській області надає допомогу в оформленні паспорта громадянина України особам, які не можуть пересуватися самостійно у зв’язку із розладом здоров’я. Працівники міграційної служби проводять  усі необхідні заходи для оформлення документів, відвідують громадян у лікарні, дома для вручення нового паспорта.

Нагадуємо, що звернутися за оформленням  паспортних документів можна у будь-якому підрозділі ДМС, Паспортному сервісі ДП «Документ» чи ЦНАП незалежно від місця реєстрації.

Управління ДМС у Житомирській області