УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

Буковинські міграційники передали онкохворим дітям гуманітарну допомогу

Буковинські міграційники передали онкохворим дітям гуманітарну допомогу

Буковинські міграційники передали онкохворим дітям гуманітарну допомогу

Працівників УДМС у Чернівецькій області з лікарями кардіоревмоонкогематологічного відділення ОКНП “Обласна дитяча клінічна лікарня” поєднують багаторічні теплі стосунки. Традиційно буковинські міграційники до дня Святого Миколая передають маленьким пацієнтам відділення матеріальну допомогу, іграшки та солодощі.

Цього разу приводом для зустрічі стала гуманітарна допомога, яку  міграційники отримали від волонтерів громадської організації "УНІА". Тож важкохворій малечі було передано зокрема засоби гігієни, побутову хімію та соки.

Принагідно представники міграційної служби привітали завідувача відділення Михайла Гнатюка з нещодавнім присвоєнням йому почесного звання «Заслужений лікар України». Приєднуємось до всіх привітань, дякуємо за самовіддану працю усього колективу та кожну порятовану дитину.

 

Довідково:

Громадська організація «УНІА» своє основне завдання вбачає в наданні допомоги силам оборони України. Також волонтери «УНІА»  реалізовують численні благодійні проекти у галузі оборони, медицини та суспільних ініціатив, зокрема підтримки ПВО, родин військовослужбовців, комунальних установ у сфері соцзахисту: сиротинців, будинків пристарілих, реабілітаційних  центрів  та лікарень. 

Управління ДМС у Чернівецькій області