УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

На Буковині примусово повернули громадянок Молдови та Грузії

На Буковині примусово повернули громадянок Молдови та Грузії

На Буковині примусово повернули громадянок Молдови та Грузії

Громадянку Молдови, яка ухилялася від своєчасного виїзду з України після завершення терміну перебування, виявили Чернівецькі міграційники під час чергової перевірки ринку «Калинівський».

З'ясувалося, що іноземка впродовж кількох останніх місяців неодноразово перетинала україно-молдовський кордон та некоректно порахувала дату своєчасного виїзду з України. Крім того, раніше працівники Новоселицького відділу УДМС у Чернівецькій області вже складали стосовно неї адмін.-протокол про порушення терміну перебування на території України. Тож як особу, що протягом року була піддана адміністративному стягненню за порушення правил перебування в Україні, її оштрафували згідно вимог частини третьої статті 203 КУпАП.

Також в Хотині міграційники виявили громадянку Грузії, яка має родину в Україні та перевищила передбачений законом термін перебування. Жінку притягнуто до адмін.-відповідальності за статтею 203 КУпАП. Щодо обох іноземок керівництвом УДМС у Чернівецькій області ухвалено рішення про примусове повернення до країн походження.

За невиконання обов'язків приймаючої сторони згідно вимог статті 205 КУпАП у Хотині також оштрафований місцевий мешканець, громадянин України.

За двома вказаними епізодами до державного бюджету скеровано загалом 10,5 тис. грн. адмінстягнень.

Управління ДМС у Чернівецькій області