УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

Донеччина: робота в напрямку доступності адміністративних послуг продовжується

Донеччина: робота в напрямку доступності адміністративних послуг продовжується

Донеччина: робота в напрямку доступності адміністративних послуг продовжується

Міграційна служба в Донецькій області продовжує надавати адміністративні послуги соціально незахищеним верствам населення.

Надаючи адміністративні  послуги громадянам, працівники міграційної служби враховують потреби усіх категорій, у тому числі людей літнього віку, осіб з інвалідністю. Питання забезпечення доступності для маломобільних  груп  було і є  серед пріоритетних в Краматорському, Слов’янському, Олександрівському та Добропільському відділах. Слід зазначити, що адміністративні будівлі цих підрозділів облаштовані пандусами біля входу, створено інші умови відповідно до сучасних вимог доступності та безбар’єрного простору, місця з відповідними укриттями.

Зокрема, важливою категорією відвідувачів для міграційників є люди літнього віку та особи з інвалідністю, вагітні жінки, які звертаються до зазначених підрозділів ДМС для отримання адміністративних послуг. Зайвим буде казати, що такі люди потрапляють на прийом поза чергою та отримують максимальну професійну увагу й підтримку від працівників відповідного відділу.

Звертаємо увагу! Під час повітряної тривоги надання адміністративних послуг зупиняється. Не ігноруйте повітряні тривоги, бережіть себе і своїх близьких! Прохання до громадян уникати скупчення людей та перебувати в укриттях під час повітряної тривоги.

Головне управління ДМС у Донецькій області