УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

Буковинці обговорювали гендерну політику в регіоні

Буковинці обговорювали гендерну політику в регіоні

Буковинці обговорювали гендерну політику в регіоні

Т.в.о. начальника відділу з питань тимчасового та постійного проживання іноземців та осіб без громадянства УДМС у Чернівецькій області Владислав Ксенюк взяв участь у роботі стратегічної сесії з розробки обласного плану з реалізації гендерної політики у Чернівецькій області на 2024-25 роки, що відбулася у  Надвірнянського районі Івано-Франківської області.

Завданням сесії було сформувати цілісне бачення гендерної політики у Чернівецькій області, напрацювати план заходів на ближчі роки та підвищити відповідальність національних суб'єктів взаємодії у сфері протидії домашньому насильству. Під час заходу йшлося також про індикатори впровадження гендерної політики у регіоні, принципи гендерної рівності та безбар’єрності, пріоритети регіону в сфері досягнення гендерної рівності тощо.

Довідково: Захід відбувся за сприяння Департаменту соціального захисту населення ЧОВА, виконавчого партнера Українського Жіночого фонду – Центру громадської активності "Синергія" у межах реалізації проєкту «Партнерство для захисту: об’єднання зусиль для імплементації Стамбульської конвенції».

Управління ДМС у Чернівецькій області