УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

Інформуємо про тимчасове призупинення надання адміністративних послуг Роменським відділом Управління…

Інформуємо про тимчасове призупинення надання адміністративних послуг Роменським відділом Управління ДМС у Сумській області

Інформуємо про тимчасове призупинення надання адміністративних послуг Роменським відділом Управління ДМС у Сумській області

У звʼязку з проведенням заходів з релокації підрозділу з вулиці Коржівська, 107, м. Ромни у приміщення за адресою: бульвар Свободи, 1, м. Ромни, надання адміністративних послуг підрозділом з 15 години 21 серпня тимчасово призупиняється. З 9.00 до 15.00 21 серпня у відділі здійснюватиметься лише видача оформлених документів. З 15 години 21 серпня та протягом усього дня 22 серпня адміністративні послуги не надаватимуться, триватимуть роботи з переміщення, підключення, налаштування майна та обладнання відділу.

Відновлення прийому субʼєктів звернень з питань надання адміністративних послуг Роменським відділом заплановано на 23 серпня 2024 року.

Перепрошуємо за тимчасові незручності.

Нагадуємо: адміністративні послуги, що надаються незалежно від зареєстрованого місця проживання, Ви можете отримати у будь якому підрозділі ДМС за місцем фактичного звернення (перелік, адреси та контактні телефони територіальних підрозділів Управління ДМС у Сумській області доступні на нашому сайті за посиланням та у ЦНАПі м. Ромни за адресою: вулиця Соборна, 13/71, м. Ромни.

Управління ДМС у Сумській області