УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

Кімцанські міграційники оформили закордонний паспорт відвідувачці з особливими потребами

Кімцанські міграційники оформили закордонний паспорт відвідувачці з особливими потребами

Кімцанські міграційники оформили закордонний паспорт відвідувачці з особливими потребами

Мешканка міста Кіцмань Галина Сеник звернулася до працівників Кіцманського відділу УДМС у Чернівецькій області для оформлення паспорта громадянина України для виїзду за кордон. Жінка пересувається на кріслі колісному, однак під час отримання адміністративної послуги у підрозділі міграційної служби у неї не виникло жодних складнощів.

Службовий кабінет, де кіцманчани оформляють паспорти, розташований на першому поверсі. Вхід до адміністративного приміщення підрозділу у ДМС облаштований пандусом під зручним кутом нахилу та кнопкою виклику. Тож коли пані Галина з'явилася на порозі міграційної служби, їй одразу вийшли назустріч співробітники підрозділу та надали всю необхідну допомогу.

Після завершення процедури оформлення паспорта міграційники запросили відвідувачку з особливими потребами прийти до підрозділу через визначений термін, коли прибуде готовий документ. Відтак  жінка зможе вирушити на лікування до Румунії.

 

Довідково:

Структурні та територіальні підрозділи УДМС у Чернівецькій області створюють необхідні умови для  реалізації Національної стратегії зі створення безбар'єрного простору в Україні, що містить кілька важливих складових, в тому числі безбар’єрність фізичну,

Фізична безбар’єрність – це доступність для всіх соціальних груп, незалежно від віку, стану здоров'я, інвалідності, майнового стану, статі, місця проживання та інших ознак, до інфраструктурних, муніципальних об’єктів, органів державної влади, сервісних структур, транспорту тощо.

Управління ДМС у Чернівецькій області