УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

Достатньо недовгої відпустки: у Києві швидко оформили закордонний паспорт військовому

Достатньо недовгої відпустки: у Києві швидко оформили закордонний паспорт військовому

Достатньо недовгої відпустки: у Києві швидко оформили закордонний паспорт військовому

До одного з відділів міграційної служби Києва звернувся військовослужбовець Збройних Сил України Віталій. Він скористався короткотривалою відпусткою аби розв’язати питання оформлення паспорта громадянина України для виїзду за кордон. Вирішив його отримати про всяк випадок, оскільки на сьогодні вирушати за кордон не планує.

Але такий документ справді може знадобитися. Міграційникам відомі випадки, коли бійцям він виявився потрібним, тому що видалася нагода виїхати до іншої країни на навчання, а, за потреби, й на лікування. І завжди співробітники підрозділів оперативно позачергово допомагали захисникам України оформити паспорти.

Віталій розповів, що вступив до лав ЗСУ ще з 2019 року та продовжує виконувати бойові завдання, пов’язані із захистом Батьківщини, і тепер. Тому після отримання закордонного паспорта повернеться на фронт, щоб продовжити боротися з окупантами.

«Формування безбарʹєрного середовища – одна з ознак якісного обслуговування відвідувачів працівниками відділів міграційної служби регіону, – зазначив заступник начальника Центрального міжрегіонального управління ДМС у м. Києві та Київській області Дмитро Лемеш. – Співробітники наших підрозділів уважно ставляться до кожного відвідувача. А надто до тих, які потребують невідкладної допомоги, як військовослужбовці ЗСУ. Це також маломобільні групи людей, які не можуть пересуватися самостійно, та похилого віку».

З більш детальною інформацією щодо оформлення паспорта громадянина для виїзду за кордон можна ознайомитись за посиланням.

Центральне міжрегіональне управління ДМС у м. Києві та Київській області