УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

Важливий крок до відновлення документів: Ізюмський відділ ГУ ДМС у Харківській області допомагає…

Важливий крок до відновлення документів: Ізюмський відділ ГУ ДМС у Харківській області допомагає громадянам отримати паспорти

Важливий крок до відновлення документів: Ізюмський відділ ГУ ДМС у Харківській області допомагає громадянам отримати паспорти

Завдяки злагодженій роботі працівників міграційної служби Харківської області та благодійної організації днями пан Олег та пан Валерій отримали свої паспорти громадянина України.

Чоловіків об’єднала одна проблема – відсутність документа, що підтверджує їх статус та посвідчує особу. Через бойові дії пан Олег був змушений покинути своє рідне місто Горлівку, що на Донеччині. Під час евакуації він втратив свій паспорт, що призвело до блокування всіх необхідних для нього послуг.

Іншу історію представляє пан Валерій, який досить тривалий час прожив із недійсним паспортом, виданим ще за часів колишнього СРСР. Лише цього року він вирішив звернутися до міграційної служби Харківської області для оформлення нового документа.

Працівники Ізюмського відділу ГУ ДМС у Харківській області не залишились осторонь та професійно надали адміністративну послугу з оформленням паспорта громадянина України. І вже сьогодні наші герої можуть безперешкодно реалізовувати свої законні права. 

Ці історії нагадують нам про важливість наявності дійсних документів, які не лише засвідчують особу, але й відкривають доступ до низки життєво необхідних послуг.

Ізюмський відділ ГУ ДМС у Харківській області продовжує надавати високоякісні послуги, допомагаючи громадянам України у вирішенні складних життєвих ситуацій.

Головне управління ДМС у Харківській області