УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

На Волині всі підрозділи забезпечать безперебійним живленням

На Волині всі підрозділи забезпечать безперебійним живленням

На Волині всі підрозділи забезпечать безперебійним живленням

Протягом тижня начальник УДМС у Волинській області Іван Войцешук провів робочі зустрічі з головою обласної ради Григорієм Недопадом, заступником начальника обласної військової адміністрації Тарасом Шкітером, а також головами Ківерцівської, Поромівської, Горохівської та Самарівської громад.

Мета зустрічей — обговорення та співпраця між міграційною службою та органами місцевого самоврядування, зокрема, у питаннях підготовки підрозділів УДМС у Волинській області до цьогорічного осінньо-зимового періоду.

Іван Войцешук зазначив, що міграційна служба Волині за перше півріччя 2024 року спрямувала до місцевих бюджетів 21 мільйон гривень. За цей період в області підрозділи оформили більше 50 тисяч біометричних документів.

За словами начальника УДМС у Волинській області, до прикордонних підрозділів з ЄС для відновлення або виготовлення нових паспортних документів наразі звертається велика кількість внутрішньо переміщених осіб або ж громадян, які проживають за кордоном.

Тому безперебійна робота підрозділів міграційної служби на Волині у разі відімкнень електроенергії є вкрай важливою, наголосив Іван Войцешук.

За підсумками робочих зустрічей з усіма головами громад досягнуто домовленостей про забезпечення підрозділів міграційної служби Волині генераторами або ж підключення УДМС в області до каналів безперебійного живлення електроенергії.

Управління ДМС у Волинській області