УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

Міграційники Дніпра плідно співпрацюють з волонтерами у процесах відновлення документів внутрішньо…

Міграційники Дніпра плідно співпрацюють з волонтерами у процесах відновлення документів внутрішньо переміщеним особам

Міграційники Дніпра плідно співпрацюють з волонтерами у процесах відновлення документів внутрішньо переміщеним особам

Одним із завдань Міграційної служби є надання громадянам якісних адміністративних послуг, у тому числі забезпечення їх доступності в рамках реалізації Національної стратегії зі створення безбар’єрного простору в Україні.

Так, нещодавно до Відділу № 7 у місті Дніпрі ГУ ДМС у Дніпропетровській області для оформлення закордонного паспорта звернулась 65 річна громадянка України Зінаїда Костянтинівна, яка у червні поточного року була вимушена евакуюватися з Красногорівки Донецької області.

Ворожі снаряди влучили в її оселю й важко поранена пані Зінаїда втратила не лише житло, а й майже всі документи.

Волонтери громадської організації «Центр соціальної адаптації людей з інвалідністю «Океан добра» плідно співпрацюють з працівниками Міграційної служби у процесах відновлення документів внутрішньо переміщеним особам.

Наразі Зінаїда Костянтинівна мешкає в Центрі тимчасового розміщення маломобільних людей похилого віку та людей з інвалідністю, евакуйованих з гарячих точок в місто Дніпро.

Саме волонтери доправили її до відділу Міграційної служби, а міграційники у вже відпрацьованому для таких випадків алгоритмі швидко та з турботою допомогли оформити паспортні документи, щоб Зінаїда Андріївна отримала змогу виїхати за кордон на лікування.

Головне управління ДМС у Дніпропетровській області