УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

Буковинські міграційники готуються до можливих відключень світла

Буковинські міграційники готуються до можливих відключень світла

Буковинські міграційники готуються до можливих відключень світла

Відсутність електрогенератора у підрозділі міграційної служби за нинішніх умов – це ризик вимушеного припинення прийому громадян, справедливі скарги відвідувачів, загроза виходу з ладу вартісного обладнання та дестабілізації роботи служби в цілому.

Придбати такі важливі й недешеві пристрої, а також забезпечити їх необхідними паливно-мастильними матеріалами міграційникам допомагають місцеві урядники. Адже населення довколишніх територіальних громад отримує в підрозділах УДМС всі міграційні послуги та зрештою забезпечує вагомі надходження від надання міграційних до місцевих бюджетів.

Так, завідувач Путильського сектору УДМС Петро Чернишов отримав генератор потужністю 7,5 квт після зустрічі керівника з головою Путильської селищної ради Іваном Повідашем.

Також начальник Кельменецького відділу УДМС у Чернівецькі області Анатолій Гончар зустрівся з Кельменецьким селищним головою Богданом Олійником для обговорення цього нагального питання. За результатами зустрічі керівник підрозділу міграційної служби заручився підтримкою очільника селищної ради, тож невдовзі кельменецькі міграційники будуть застраховані від негативних наслідків можливих блек-аутів.

Додамо, що завдяки успішній співпраці з органами місцевої влади сьогодні практично всі підрозділи міграційної служби в Чернівецькій області забезпечені альтернативними джерелами електроенергії. Дякуємо всім керівникам органів  місцевого самоврядування за розуміння та співпрацю, що дозволить нашій службі стабільно працювати в новому опалювальному сезоні.

Управління ДМС у Чернівецькій області