УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

Останнього літнього місяця на Буковині виявлено 47 «нелегалів»

Останнього літнього місяця на Буковині виявлено 47 «нелегалів»

Останнього літнього місяця на Буковині виявлено 47 «нелегалів»

Мало не вдвічі більше, аніж в цілому від початку року (!!!), виявили неврегульованих мігрантів працівники УДМС у Чернівецькій області у серпні поточного року.

Загалом внаслідок перевірок місць ймовірного перебування іноземців та осіб без громадянства впродовж минулого місяця на Буковині виявлено 47 неврегульованих мігрантів, з них 40 – в обласному центрі зусиллями працівників відділів організації запобігання нелегальній міграції, реадмісії та видворення Управління та Чернівецького відділу УДМС.

Всього ж від початку року за результатами роботи буковинських міграційників виявлено 99 «нелегалів».

За вісім місяців керівництвом УДМС ухвалено 99 рішень про примусове повернення «нелегалів» до країн походження,  3 – про примусове видворення. Заборонено в’їзд в Україну на визначений термін 304  іноземцям.

Зафіксовано 298 випадків порушення міграційного законодавства про правовий статус іноземців та осіб без громадянства. До адміністративної відповідальності зокрема притягнуто:

  • за ст. 203 КУпАП  – 249 осіб;
  • за ст. 205 КупАП  – 49 осіб.

За результатами протоколювання виявлених порушень міграційного законодавства в серні поточного року до державного бюджету скеровано 156,4 тис. грн. адмін.-стягнень.

Робота у даному напрямку триває.

Управління ДМС у Чернівецькій області