УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

У Чернігові вручили закордонний паспорт відомій українській поетесі

У Чернігові вручили закордонний паспорт відомій українській поетесі

У Чернігові вручили закордонний паспорт відомій українській поетесі

Сьогодні в Управлінні Державної міграційної служби України в Чернігівській області вручили паспорт громадянина України для виїзду за кордон Надії Галковській - авторці слів знаменитої пісні «Козачка». Надія Василівна відома як в Україні, так і за її межами поетеса педагог, громадський діяч і жінка, для якої любов до рідного краю, свобода, вірність, духовне піднесення й оптимізм є головними пріоритетами.

Під час активних бойових дій у Чернігові пані Надія залишалася в обласному центрі. Попри численні пропозиції виїхати у безпечне місце, жінка не полишила рідний дім, і разом з чернігівцями пережила ті страхіття війни, яку принесла на нашу землю росія.

А нині Надія Василівна оформила закордонний паспорт, аби відвідати Європу та випити кави у Відні з друзями. А ще пані Надія хоче побачити і відчути як нині живе Європа і європейці, щоб описати це у своїх нових творах. Тож бажаємо Надії Василівні цікавої та вдалої мандрівки, щоб все задумане вона обов’язково втілила в життя, та з нетерпінням чекаємо на її нові роботи.

Управління ДМС у Чернігівській області