УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

Студенти Університету внутрішніх справ завітали до Міграційної служби для ознайомлення з місцем…

Студенти Університету внутрішніх справ завітали до Міграційної служби для ознайомлення з місцем проходження майбутньої практики

Студенти Університету внутрішніх справ завітали до Міграційної служби для ознайомлення з місцем проходження майбутньої практики

Відповідно до Меморандуму про співпрацю та взаєморозуміння між Дніпропетровським державним університетом внутрішніх справ та ГУ ДМС України в Дніпропетровській області, 20 вересня 30 студентів першого курсу разом з викладачами завітали до Головного управління для ознайомлення з місцем проходження майбутньої навчальної та виробничої практики.

Державна міграційна служба - це потужна база для студентів і курсантів Університету внутрішніх справ, де вони свідомо набувають початковий досвід та дізнаються про практичний складник майбутньої роботи.

На зустрічі працівники Головного управління ДМС у Дніпропетровській області ознайомили студентів з основними завданнями, функціями та напрямками діяльності Міграційної служби.

Студенти дуже уважно слухали фахівців, а також брали участь у дискусіях та ставили запитання, на які отримали кваліфіковані відповіді.

Навчальна та виробнича практика студентів є неодмінним складником підготовки фахівців з вищою освітою, тож щороку попри значне навантаження та відповідальність під час воєнного стану, Міграційна служба області плідно співпрацює з Університетом внутрішніх справ на користь держави, а працівники підрозділів Головного управління – діляться досвідом та напрацюваннями, на підставі прозорості, відкритості, гласності та взаємної відповідальності сторін.

Знання науковців та досвід практиків спільно працюють на користь держави.

Головне управління ДМС у Дніпропетровській області