УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

На Дніпропетровщині ухвалили рішення про примусове повернення громадянина Алжиру до країни походження…

На Дніпропетровщині ухвалили рішення про примусове повернення громадянина Алжиру до країни походження або третьої країни

На Дніпропетровщині ухвалили рішення про примусове повернення громадянина Алжиру до країни походження або третьої країни

Літом поточного року в ході проведення цільових профілактичних заходів з нагляду та контролю за виконанням законодавства в міграційній сфері під умовною назвою "Мігрант", працівники Відділу №8 у м. Кривому Розі ГУ ДМС у Дніпропетровській області виявили на території міста громадянина Алжиру в якого була скасована посвідка на тимчасове проживання.

Зазначений громадянин використав своє право на оскарження рішення, але Апеляційний суд Дніпропетровської області відмовив йому в позовних вимогах. Позивач подав апеляційну скаргу та вже у липні Третій апеляційний адміністративний суд Дніпропетровської області залишив рішення без змін.

Наразі, після проведення ретельних перевірок працівники Відділу №8 у м. Кривому Розі ГУ ДМС у Дніпропетровській області ухвалили рішення про примусове повернення громадянина Алжиру до країни походження або до третьої країни.

Головне управління ДМС у Дніпропетровській області