УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

В Умані посилюють заходи безпеки з нагоди святкування Рош га-Шана

В Умані посилюють заходи безпеки з нагоди святкування Рош га-Шана

В Умані посилюють заходи безпеки з нагоди святкування Рош га-Шана

До Черкащини цього тижня масово прибувають паломники-хасиди для святкування з 2 по 4 жовтня в місті Умань Рош га-Шана — юдейського нового року. У місті вже посилено заходи безпеки.

Саме посиленню безпеки під час проведення святкових заходів та перебування іноземних громадян в Україні сьогодні була присвячена міжвідомча нарада у місті Умань Черкаської області за участі керівного складу Національної поліції України, Державної служби України з надзвичайних питань, Адміністрації Державної прикордонної служби, представників Управління служби безпеки в Черкаській області, Головного управління Національної гвардії, апарату Державної міграційної служби, очільників Черкаської військової адміністрації і міста Умань та представника поліції Держави Ізраїль.

З 23 вересня у місті Умань запрацював особливий режим в’їзду та виїзду з міста. Встановлено пересувний ситуаційний центр, який технічно оснащений задля контролю й безпеки на вулицях під час святкувань, у посиленому режимі працюють патрульна поліція та інші правоохоронні відомства. До Умані прибули поліцейські Ізраїлю. Разом з українськими колегами вони несуть службу в місцях проживання та паломництва хасидів. За дотриманням законності перебування іноземних гостей слідкуватиме підрозділ Центрально-південного міжрегіонального управління, який технічно посилено спеціалізованим автотранспортом та мобільним автоматизованим робочим місцем.

На даний час до Умані вже приїхало близько 5 тисяч прочан.

Центрально-південне міжрегіональне управління ДМС