УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

На Полтавщині триває операція "Мігрант": виявили чергових нелегальних мігрантів

На Полтавщині триває операція "Мігрант": виявили чергових нелегальних мігрантів

На Полтавщині триває операція

29 вересня в ході проведення заходів з виконання міграційного законодавства під умовною назвою "Мігрант", у результаті злагоджених дій міграційників та поліції виявилили 4 іноземних громадян, з них 3 громадянина рф ті один громадянин Узбекистану. Порушники не виконали рішення про примусове повернення до країни походження та безпідставно перебували на території України.

Заходи одночасно проводилися у різних районах області.

Іноземців притягнуто до адміністративної відповідальності за ст. 203 КУпАП та прийняті рішення щодо їхнього примусового видворення з України.

У кожному випадку забезпечена участь іноземців у судових розглядах справи щодо їх затримання з метою забезпечення пимусового видворення з України.

За результатами позивних розглядів усі позивні вимоги міграційників задоволені, рішення суду допущенні до негайного виконання.

У підсумку 3 нелегальних мігрантів видворено за межі території нашої країни, одного порушника - громадянина россії затримано та поміщено до Волинського пункту тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства, які незаконно перебувають в Україні строком на шість місяців.

Управління ДМС у Полтавській області