УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

Стажування адміністраторів ЦНАПу: підвищуємо якість послуг разом

Стажування адміністраторів ЦНАПу: підвищуємо якість послуг разом

Стажування адміністраторів ЦНАПу: підвищуємо якість послуг разом

Балаклійський відділ ГУ ДМС у Харківській області активно продовжує сприяти професійному розвитку адміністраторів ЦНАП Донецької селищної ради. Співпраця проходить протягом жовтня місяця у межах стажування, яке покликане підвищити якість надання послуг громадянам та забезпечити ефективну роботу між різними державними установами.

ЦНАП у смт Донець, Ізюмського району, Харківської області готується до надання послуг з оформлення паспортних документів. Це важливий крок для розвитку місцевої громади, який дозволить мешканцям селища швидше і зручніше отримувати адміністративні послуги на місці.

Під час стажування працівники ДМС діляться досвідом та знаннями щодо актуальних питань міграційної служби, які необхідні для успішної роботи ЦНАП. Завдяки цій програмі адміністрація Центру матиме змогу підвищити свій професійний рівень, що покращить взаємодію з громадянами та забезпечить надання послуг на високому рівні.

Такі спільні ініціативи підкреслюють важливість співпраці між державними установами для досягнення спільної мети — покращення умов для громадян та надання їм якісних і доступних адміністративних послуг.

Головне управління ДМС у Харківській області