УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

ЦНАП Почаївської громади розпочав надання паспортних послуг

ЦНАП Почаївської громади розпочав надання паспортних послуг

ЦНАП Почаївської громади розпочав надання паспортних послуг

У Центрі надання адміністративних Почаєва, що на Тернопільщині, відбулось відкриття робочого місця з надання адміністративних послуг з оформлення паспорта громадянина України у формі ID-катки і паспорта громадянина України для виїзду за кордон. Це стало можливим завдяки тісній співпраці керівництва ЦНАПу, місцевої влади і ДМС України.

«Ми провели відповідні навчання для адміністраторів, які надаватимуть паспортні послуги, ознайомили їх із процедурою, законодавством, стандартами роботи з Єдиним державним демографічним реєстром», - розповіла заступниця начальника Кременецького відділу УДМС у Тернопільській області Ірина Омельчук.

Надалі Кременецький відділ міграційної служби та ЦНАП працюватимуть у форматі «фронт-бек-офіс»: у ЦНАПі громадяни можуть подати заяву на оформлення паспорта і отримати готовий документ, а міграційники здійснюватимуть усі необхідні перевірки та прийматимуть рішення про оформлення паспортних документів.

Загалом на Тернопільщині працює понад півсотні ЦНАПів, більше як десять із них надають послуги з оформлення паспортів. Завдяки конструктивній взаємодії та спільним зусиллям міграційної служби та органів місцевого самоврядування, краяни мають можливість отримувати якісні та доступні послуги, що сприяє сталому розвитку громад. 

Управління ДМС у Тернопільській області