Вітання з Днем Конституції

Вітання з Днем Конституції

Вітання з Днем Конституції

Дорогі колеги, друзі!

Щиро вітаємо Вас з визначним державним святом – Днем Конституції України!

23 роки тому Верховна Рада України, висловлюючи суверенну волю громадян нашої держави і спираючись на багатовікову історію українського державотворення та світовий досвід, прийняла Конституцію України.

Новий Основний Закон нашої держави став міцною, реальною основою розбудови нашої незалежності, становлення демократії, правопорядку і законності.
Прийняття Конституції закріпило правові основи незалежної України, її суверенітет і територіальну цілісність і це стало найважливішим кроком у забезпеченні прав та свобод людини та громадянина.

Ми продовжуємо будувати нову демократичну країну, в якій громадяни поважають та цінують закони, пам’ятають про свої права не забувають про обов’язки. Тому нам потрібно не схибити та не зійти з вірного шляху в час змін та повноцінної самореалізації країни!

Тож бажаю нам разом і надалі послідовно і наполегливо боротися за ефективне втілення в життя конституційних принципів, що гарантують людині вільний і гармонійний розвиток, створюють умови для досягнення правового комфорту кожній людині у нашій державі!

Нехай демократичні засади закріплені Конституцією, у мирі і злагоді сприяють подальшій розбудові правової держави та відкривають нові горизонти для розвитку та самовдосконалення!

Головне управління ДМС у Львівській області