УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

178 порушників міграційного законодавства виявлено на Закарпатті

178 порушників міграційного законодавства виявлено на Закарпатті

178 порушників міграційного законодавства виявлено на Закарпатті

Про попередні результати проведення відпрацювання під умовною назвою «Мігрант» доповідали керівники територіальних підрозділів на нараді в Головному управлінні ДМС України в Закарпатській області.

На сьогодні виявлено у взаємодії з прикордонниками та поліцією 61 нелегальних мігрантів. Прийнято 34 рішення про примусове повернення іноземців до країн походження та 3 рішення про примусове видворення за межі України. Заборонено в’їзд 10 іноземним громадянам. Виявлено 178 порушників законодавства про правовий статус іноземців та осіб без громадянства. Як наслідок, накладено адміністративних штрафів на суму майже 89 тисяч гривень.

Т.в.о. начальника ГУДМС України в області Олександр Бердар заслухав керівників районів щодо шляхів покращення результатів роботи в частині боротьби з нелегальною міграцією. Наголосив на необхідності тісної співпраці з головами сільських та селищних рад та координації зусиль з усіма відповідними органами в питанні виявлення порушників міграційного законодавства України.

Головне управління ДМС у Закарпатській області