УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

У Чернівцях підбили підсумки роботи за 3 квартали

У Чернівцях підбили підсумки роботи за 3 квартали

Начальник УДМС у Чернівецькій області Віталій Вербицький, перший заступник начальника Віктор Пислар, заступник начальника Валерій Попов, керівники структурних та територіальних підрозділів взяли участь у нараді за підсумками роботи Управління за три квартали поточного року.

Обговорювалися питання паспортної роботи та громадянства, протидії нелегальній міграції. Також йшлося про стан розвитку інформаційних систем, технічного забезпечення та захисту інформації, дотримання бюджетної та фінансової дисципліни, функціювання електронної черги, стан запобігання та виявлення корупції та організацію роботи з питань управління персоналом.

Під час наради начальник Управління Віталій Вербицький висловив ряд вимог щодо підвищення рівня протидії нелегальній міграції та роботи з іноземцями, технічного захисту інформації, роботи з громадянами, які відмовляються отримувати паспорти громадянина України через релігійні переконання тощо. 

Орієнтуючи працівників Управління на роботу у останньому кварталі поточного року, головний міграційник області наголосив на жорсткому дотриманні керівниками всіх рівнів виконавської дисципліни, своєчасності та належній якості надання адміністративних послуг, забезпечення комфортних умов прийому громадян у територіальних підрозділах та безумовного дотримання вимог комунікаційного стандарту усіма працівниками Управління.

Управління ДМС у Чернівецькій області