18 жовтня 2018 року відбулося розширене засідання Колегії Головного управління Державної міграційної…

18 жовтня 2018 року відбулося розширене засідання Колегії Головного управління Державної міграційної служби України в Одеській області

18 жовтня 2018 року відбулося розширене засідання Колегії Головного управління Державної міграційної служби України в Одеській області

18 жовтня 2018 року відбулося розширене засідання Колегії Головного управління Державної міграційної служби України в Одеській області, на якому обговорили організацію роботи структурних та територіальних підрозділів  за 9 місяців 2018 року.

Начальник ГУ ДМС України в Одеській області Олена Погребняк проаналізувала роботу підрозділів, наголосила як на позитивних так і негативних моментах у роботі.

 На засіданні обговорили питання щодо результатів роботи з паспортної роботи та громадянства. Також проаналізовано  роботу , яку проведено під час загальнодержавних профілактичних заходів з питань протидії  нелегальній міграції, проблемні питання та шляхи їх врегулювання.

Окрему увагу приділили організації роботи з видачі посвідок на тимчасове та постійне проживання з безконтактним електронним носієм інформації.

Обговорили організацію роботи з питань управління персоналом та дотримання фінансової та бюджетної дисципліни.

По завершенню заходу, за результатами виконаної роботи та особистим внеском у діяльність структури керівництвом Головного управління була оголошена подяка кращим працівникам та вручені відповідні грамоти за підписом Голови Державної міграційної служби України Соколюка М.Ю.

Головне управління ДМС в Одеській області