УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

В Чернівцях відбулася службова нарада за результатами роботи територіальних підрозділів УДМС

В Чернівцях відбулася службова нарада за результатами роботи територіальних підрозділів УДМС

Начальник УДМС у Чернівецькій області Віталій Вербицькій, перший заступник начальника Віктор Пислар, заступник начальника Валерій Попов, керівники структурних та територіальних підрозділів взяли участь у  службовій нараді, під час якої обговорювалися окремі питання в роботі територіальних підрозділів міграційної служби області за результатами планових та раптових перевірок.

Головний буковинський міграційник Віталій Вербицький попередив про персональну відповідальність керівників структурних та територіальних підрозділів за неухильне дотримання вимог нормативних документів, виконавської дисципліни та комунікаційного стандарту працівника ДМС України під час надання адміністративних послуг.

Йшлося також про стан фінансової та бюджетної дисципліни, кадрові питання, дотримання вимог антикорупційного законодавства, правил пожежної безпеки та охорони праці тощо.  

Наприкінці було проведено практичне заняття на тему «Вивчення нормативних документів, що регламентують порядок забезпечення режиму секретності та охорони державної таємниці». Також керівники територіальних підрозділів здали заліки з питань дотримання в роботі вимог стандартних операційних процедур (СОП).

Управління ДМС у Чернівецькій області