УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

Начальник УДМС у Чернівецькій області Віталій Вербицький зустрівся з представником азербайджанської…

Начальник УДМС у Чернівецькій області Віталій Вербицький зустрівся з представником азербайджанської громади в Україні Ельмаром Мамедовим

Начальник Управління ДМС у Чернівецькій області Віталій Вербицький зустрівся з головою Міжнародного Альянсу «Азербайджан-Україна» Ельмаром Мамедовим.

Під час розмови з представником азербайджанської діаспори в України йшлося про дотримання громадянами Азербайджану вимог міграційного законодавства, зокрема про надання дозволів на імміграцію, документування посвідками на постійне та тимчасове проживання. Також Віталій Вербицький та Ельмар Мамедов домовилися про співпрацю в питаннях виявлення правопорушень серед громадян Азербайджану, обговорили порядок їх примусового повернення та видворення за межі України. Окрім того, було узгоджено порядок обміну інформацією з метою протидії нелегальній міграції та уникнення легалізації громадян Азербайджану шляхом укладання фіктивних шлюбів та внесення фіктивних відомостей до свідоцтв про народження неповнолітніх громадян України.

Управління ДМС у Чернівецькій області