29-30 вересня представники міграційної служби Чернігівщини взяли участь у конференції Chernihiv…

29-30 вересня представники міграційної служби Чернігівщини взяли участь у конференції Chernihiv Business Conf 2017

29-30 вересня представники міграційної служби Чернігівщини взяли участь у конференції Chernihiv Business Conf 2017

Восени цього року в Чернігові відбулася  вже друга конференція про людей та управління, присвячена темі розвитку бізнесу та командам, з якими цей розвиток можливий.

Захід викликав зацікавлення і у керівництва Управління Державної міграційної служби України в Чернігівській області. Отож представники Управління:    завідувач сектору управління персоналом Тетяна Кириченко,  начальник відділу у справах іноземців та осіб без громадянства Ганна Шаль, заступник начальника Новозаводського районного відділу у м. Чернігові Наталія Куліш теж  долучилися до участі в заході.

Відтак, 29-30 вересня  найвідоміші бізнесмени – керівники чи-то власники успішних компаній ділилися з учасниками конференції   досвідом успішного розвитку бізнесу саме через розвиток команди.

Серед спікерів конференції -  власниця модного дому «Riссa Sposa» Юлія Лобачова, генеральний директор  компанії «PET Technologies» Олександр Суворов, СЕО компанії «SendPulse» Костянтин Макаров, співзасновник Чернігівської Медіа Групи Ярослав Сухомлин, HR директор компанії «JBS» Юлія Півень, а також Ірина Таратака, Юлія Шутько, Сергій Марченко,  Ірина Лісовська та Сергій Семененко.

Варто зазначити, що неабияке зацікавлення в учасників конференції викликали теми,  в яких спікери порушували питання   щодо етапу адаптації персоналу як складової ефективного розвитку компанії,   нереальної мотивації правильною корпоративною культурою, а також внутрішні комунікації в колективі  - управляти цим процесом, чи ні.

Безперечно, такі навчання з розвитку персоналу допомагають у набутті навичок, які насамперед дають змогу краще зрозуміти, які саме люди необхідні у команді, подивитись на свою роботу під новим кутом та поліпшити як умови праці, так і комунікативні моменти, дають поштовх до правильного розвитку представників колективу задля плідної й ефективної роботи.

Управління ДМС у Чернігівській області