Рівненські міграційники надали благодійну допомогу діткам онко-гематологічного відділення обласної…

Рівненські міграційники надали благодійну допомогу діткам онко-гематологічного відділення обласної дитячої лікарні

Рівненські міграційники надали благодійну допомогу діткам  онко-гематологічного відділення  обласної дитячої лікарні

«Не бути байдужими до чужої біди».

Продовжуємо надавати посильну благодійну допомогу дітям Рівненського онко-гематологічного відділення обласної дитячої лікарні з незаперечною надією на повне видужання юних пацієнтів.

Цього разу керівник Рівненської міграційної служби Лілія Драпчинська організувала відвідини малечі спільно з очільником Українського християнського місіонерського товариства "Обітниця миру".

Працівники міграційної служби спільно з християнським місіонерським товариством зібрали подарунки для хлопчиків та дівчаток різного віку, котрі перебувають на стаціонарному лікуванні. Дбайливо складені коробки із  одягом, іграшками, канцелярським приладдям та засобами першої необхідності дійсно потішили малечу. Діти раділи сюрпризам та радо висловлювали щирі емоції на фотокамеру.

Лілія Драпчинська поспілкувалася з дітьми, їх рідними, волонтерами та персоналом гематологічного відділення.

«Робити добрі справи легко, коли є однодумці, - резюмувала начальник УДМС в Рівненській області, - ми завжди раді допомогти. Це кредо стосується не лише життя, а й наповнення щиросердністю сердця людей, які виконують свої  безпосередні службові обов`язки».                 

Управління ДМС у Рівненській області