УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

У Чернівцях привітали колегу з досягненням пенсійного віку державного службовця

У Чернівцях привітали колегу з досягненням пенсійного віку державного службовця

Начальник УДМС у Чернівецькій області Віталій Вербицький у присутності працівників обласного апарату тепло привітав заступника начальника відділу з питань громадянства, паспортизації, реєстрації та еміграції Управління ДМС у Чернівецькій області Володимира Канюка із виходом на пенсію по досягненні 65-річного віку. Від всіх міграційників області він побажав колезі здоров’я, позитивного настрою і довгих плідних років життя.

Керівник міграційної служби області відзначив професіоналізм, надійність та порядність ветерана паспортної служби, котрий майже 40 років пропрацював у різних підрозділах у складі УМВС, а згодом УДМС  у Чернівецькій області.

Здобувши диплом інженера фізика-оптика та набувши певного виробничого досвіду, молодий спеціаліст свою подальшу долю пов’язав із правоохоронними  структурами й гідно пройшов шлях від начальника команди охорони при УВС у Чернівецькій області до висококласного фахівця та згодом керівника одного з найважливіших структурних підрозділів у складі теперішнього Управління міграційної служби Буковини.

Про фаховий рівень та належне відношення до своїх службових обов’язків засвідчують записи про відзнаки та нагороди у трудовій книжці – почесний знак «Відмінник міліції», медаль «За бездоганну службу ІІІ ступеня», заохочення за весь період служби 18 разів.

Унікальний професійний досвід, набутий впродовж багатьох років добросовісної праці у паспортній службі, ще не раз стане у нагоді наступникам, – запевнив колегу Віталій Вербицький, –  тож у стінах Управління Володимиру Романовичу будуть раді завжди.

 

Управління ДМС у Чернівецькій області