Про підсумки 2018-го і перспективи 2019-го року говорили на розширеній нараді у Тернополі

Про підсумки 2018-го і перспективи 2019-го року говорили на розширеній нараді у Тернополі

Про підсумки 2018-го і перспективи 2019-го року говорили  на розширеній нараді у Тернополі

В Управлінні ДМС України у Тернопільській області відбулась розширена нарада керівництва. Тема наради – підбиття підсумків роботи територіальних підрозділів УДМС в 2018 році.

Начальник Управління Ярослав Давибіда ознайомив присутніх із кількісними показниками діяльності. Зокрема, поінформував, що торік Управлінням та територіальними підрозділами надано майже 180 тисяч адмінстративних послуг, а це на понад 37 тисяч більше ніж у 2017 році. Найбільш затребуваними послугами є оформлення паспорта громадянина України у формі ID-картки та паспорта громадянина України для виїзду за кордон. Відмітив, що в 2018 році Управлінням забезпечено своєчасний початок прийняття документів від іноземців на оформлення біометричних посвідок. Керівник також наголосив на неухильному дотриманні працівниками законодавства, у тому числі антикорупційного, етичних норм поведінки державного службовця і необхідності самоосвіти, адже від кожного окремого працівника залежить імідж усієї служби.

Діяльність  територіальних підрозділів по напрямку громадянства, паспортизації, реєстрації та еміграції проаналізував перший заступник начальника Управління Іван Чубатий.

На результатах роботи в частині реалізації законодавства України про правовий статус іноземців та осіб без громадянства та протидії нелегальній міграції зупинилася заступник начальника Управління Тетяна Лобач.

Також колективу представлено новопризначеного начальника Чортквіського РВ УДМС Ростислава Долинчука.

Управління ДМС у Тернопільській області