В Запоріжжі підбили підсумки роботи служби за минулий рік

В Запоріжжі підбили підсумки роботи служби за минулий рік

В Запоріжжі підбили підсумки роботи служби за минулий рік

17 січня  у приміщенні Управління ДМС Запорізької області, під керівництвом  начальника Управління Олександра Харіни за участі керівників структурних та територіальних  підрозділів служби, відбулась розширена нарада, на якій були підведені підсумки роботи служби за рік, що минув.

У своєму вступному слові Олександр Харіна оголосив кількісні та якісні показники по кожному напрямку діяльності та зауважив, що в цілому кількість наданих територіальними підрозділами послуг з оформлення біометричних паспортних документів, у порівнянні з 2017 роком, зросла. Так, за звітний період міграційною службою області було оформлено майже 200 тисячі закордонних паспортів та близько 53   тисяч ID-карток, що перевищує показники позаминулого року.

Для присутніх, за допомогою наочних графіків та діаграм, були проаналізовані динаміки показників у сфері документування біометричними паспортними документами, що посвідчують особу та належність до громадянства України, в усіх підрозділах УДМС.

Виступаючи перед службовцями, перший заступник начальника Управління Катерина Чернишова нагадала, що у 2018 році в апараті УДМС відбулись важливі структурно-організаційні зміни, зокрема, було утворено два нових структурних підрозділи: сектор стандартів роботи та контролю якості та сектор організаційної роботи.

Дані зміни обумовлені необхідністю й спрямовані на системний аналіз стану виконання структурними і територіальними підрозділами Управління основних завдань, які на сьогодні поставлені перед службою, подальше формування шляхів та засобів ефективної реалізації державної політики у сфері міграції, а зважаючи на те, що значна частина діяльності ДМС як органу державної влади складається з  надання адміністративних послуг – то й участь у формуванні бренд-бука служби й забезпечення його дотримання при роботі з людьми - суб’єктами звернень.

Керівництво Управління подякувало усім присутнім за роботу, адже кожен із працівників забезпечує надання якісних адміністративних послуг для громадянин.

По завершенню основної частини було визначено основні напрямки роботи на 2019 рік.

Управління ДМС у Запорізькій області