Співробітники міграційної служби прийняли участь в урочистих заходах з нагоди відзначення 100 річчя…

Співробітники міграційної служби прийняли участь в урочистих заходах з нагоди відзначення 100 річчя Дня Соборності

Співробітники міграційної служби прийняли участь в урочистих заходах з нагоди відзначення 100 річчя Дня Соборності

22 січня в урочистостях на відзнаку 100 річчя Дня Соборності України  відбулось покладання квітів та гірлянд до місць пам'яті українських героїв, які поклали своє життя за Соборність  і  Незалежність держави.

З нагоди проголошення Акту Злуки – єднання УНР та ЗУНР, взяли участь голова обласної державної адміністрації Валерій Коровій, його заступники, представники громадськості, співробітники міграційної служби на чолі з начальником Борисом Наливайком, творча інтелігенція, духовенство, учасники антитерористичної операції, військові та волонтери.   

У приміщенні Вінницького обласного музично-драматичного театру ім. М.К. Садовського  відбулися святкові  заходи  з  нагоди  відзначення  Дня   Соборності України. Cвої вітання учасникам заходу презентували кращі творчі колективи області.

Вітаючи учасників зібрання, голова ОДА Валерій Коровій зазначив, що в цей непростий час для держави, Вінниччина робить все для розбудови Соборності, посилення єдності та утвердження демократичних  цінностей, втілює реформи  у  життя  країни.

Очільники області вручили нагороди, почесні відзнаки кращим представникам творчої інтелігенції і громадськості, також військовим  та  волонтерам.

По завершенню заходів, Борис Наливайко привітав колектив з відзначенням 100 річчя Дня  Соборності  України. Побажав співробітникам оптимізму та віри у краще майбутнє, миру та спокою у державі.

Управління ДМС у Вінницькій області