В Івано-Франківській області урочисто відкрили зразковий територіальний підрозділ міграційної служби

В Івано-Франківській області урочисто відкрили зразковий територіальний підрозділ міграційної служби

В Івано-Франківській області урочисто відкрили зразковий територіальний підрозділ міграційної служби

На Прикарпатті справили новосілля Рожнятівського районного відділу УДМС України в Івано-Франківській області.  Відтепер міграційна служба розташована в самому центрі селища, що значно поліпшить умови обслуговування населення цього віддаленого району. Власне, від самого початку і до реалізації задуму створити в Івано-Франківській області зразковий територіальний підрозділ міграційної служби було вирішено чимало організаційних питань, пов’язаних з виділенням приміщення, фінансуванням, проведенням ремонтних робіт. Ініціатива керівництва УДМС в області знайшла розуміння і дієву підтримку голови Івано-Франківської ОДА Олега Гончарука, народного депутата України Анатолія Диріва, депутата обласної ради Назарія Іваніва та органів місцевої влади в особі голови районної держадміністрації Ірини Люклян і голови районної ради Василя Рибчака. Відтак завдяки колективним зусиллям тут  створено чудові умови для надання громадянам адміністративних послуг з оформлення біометричних документів, а також  інших питань, з якими люди звертаються у міграційну службу.       

Традиційно на новосілля своїх колег прибули керівники усіх територіальних підрозділів міграційної служби Прикарпаття. Начальник УДМС в області Сергій Саїв вручив грамоти та подяки кожному, хто долучився до відкриття нового приміщення, а також побажав начальнику Рожнятівського райвідділу Маріанні Люклян і всьому колективу підрозділу наснаги та професійного ставлення у вирішенні завдань служби і запитів громадян. Освятив службові кабінети і благословив на добрі справи працівників міграційної служби  отець-декан церкви Різдва Христового в селищі Рожнятові Василь Пастух.

Принагідно відзначити, що зовсім нещодавно подібне новосілля у новому приміщенні справив колектив Тлумацького райвідділу міграційної служби. Тим часом здійснюються ремонтні роботи для створення належних умов праці та якісного обслуговування громадян у ще кількох територіальних підрозділах міграційної служби Івано-Франківщини. Позиція керівництва УДМС в Івано-Франкківській області полягає в тому, що кожний працівник міграційної служби повинен працювати професійно і в належних умовах, натомість кожна людина, яка з тих чи інших питань звернулася до територіального підрозділу міграційної служби, має зустріти тут максимальне сприяння та отримати послуги в оптимальний термін. 

Управління ДМС в Івано-Франківській області