Працівники міграційної служби провели семінар-нараду із роботодавцями області

Працівники міграційної служби провели семінар-нараду із роботодавцями області

Працівники міграційної служби провели семінар-нараду із роботодавцями області

24 січня в конференц-залі Торгово-промислової палати за участі заступника начальника відділу у справах іноземців та осіб без громадянства Максима Юхименка та головного спеціаліста сектору стандартів роботи та контролю якості  УДМС Ростислава Семківа був проведений семінар із роботодавцями області.

Зустріч проводилася з метою розְ’яснення чинного міграційного законодавства щодо застосування праці іноземних громадян на території України, а також підвищення рівня поінформованості громадян про наявність електронних сервісів ДМС України.

Заступник начальника відділу у справах іноземців та осіб без громадянства Максим Юхименко довів до відома всім присутнім порядок оформлення посвідок на тимчасове проживання іноземцям та особам без громадянства, які  відповідно до ЗУ «Про правовий статус іноземців та осіб без громадянства» прибули в Україну для працевлаштування.

В свою чергу, головний спеціаліст сектору стандартів роботи та контролю якості Ростислав Семків поінформував про наявність стандартних операційних процедур, розроблених ДМС України для підвищення якості надання адміністративних послуг громадянам.

 На практичному рівні,  учасникам семінару було також продемонстровано шляхи пошуку інформації та можливості електронних сервісів, які розміщені на офіційному веб- сайті ДМС України. 

Управління ДМС у Хмельницькій області