В Одесі відбулась робоча зустріч з співробітниками представництва ЄС в Україні з питань обговорення…

В Одесі відбулась робоча зустріч з співробітниками представництва ЄС в Україні з питань обговорення стану реалізації проекту ІММІС.

В Одесі відбулась робоча зустріч з співробітниками представництва ЄС в Україні з питань  обговорення стану реалізації проекту ІММІС.

24.01.2019 року в Головному управлінні ДМС України в Одеській області проведено робочу зустріч з співробітниками представництва ЄС в Україні з питань обговорення стану реалізації проекту ІММІС.

В зустрічі взяли участь секторальний менеджер Представництва ЄС в Україні Стефан

Далгрен, координатор програм МОМ Лаура Скоретті, директор Департаменту організаційного забезпечення ДМС України Сергій Донський, начальник ГУ ДМС України в Одеській області Олена Погребняк, перший заступник начальника ГУ Іван Безкищенко, начальник відділу управління персоналу ГУ Вікторія Андрєєва, внутрішні тренери ГУ Наталія Білоконь та Дар’я Тімашова, начальник відділу організації запобігання нелегальній міграції, реадмісії та видворення Юрій Домбровський.

Метою даної зустрічі став аналіз роботи працівників ГУ ДМС за 2018 рік з питань застосування кращих європейських практик з управління персоналом, роботи внутрішніх тренерів в системі організації внутрішніх навчань в ГУ та аналіз з питань запобігання та протидії нелегальній міграції в Одеській області.

На сьогоднішній день МОМ та ДМСУ продовжують співпрацювати в напрямку реалізації проекту ІММІС, який покликаний зміцнити систему обміну інформацією і сприяти роботі Державної міграційної служби, одночасно підвищуючи якість і оперативність надання послуг громадянам України та інших держав.

Головне управління ДМС в Одеській області