В смт. Станиця-Луганська урочисто відкрили районний відділ УДМСУ в Луганській області

В смт. Станиця-Луганська урочисто відкрили районний відділ УДМСУ в Луганській області

В смт. Станиця-Луганська урочисто відкрили районний відділ УДМСУ в Луганській області

25.01.2019 року, за адресою смт. Станиця Луганська, вул. Барбашова, 38 відбулась, довгоочікувана подія, шлях до якої у зв’язку з бойовими діями тривав майже п’ять років, урочисте відкриття приміщення для роботи Станично-Луганського районного відділу Управління державної міграційної служби України в Луганській області. Територіальний підрозділ міграційної служби розташований на підконтрольній території України біля лінії зіткнення в 27 км. від м. Луганська. Власне, від самого початку і до реалізації задуму відкрити в смт. Станиця-Луганська територіальний підрозділ міграційної служби було вирішено чимало організаційних питань, пов’язаних з находження приміщення для розташування територіального підрозділу, фінансуванням, проведенням ремонтних робіт тощо.

В урочистому заході прийняли участь начальник Управління ДМС України у Луганській області Юрій Скіртач перший заступник начальника Управління ДМС України у Луганській області Олександр Церковний, від Луганської обласної державної адміністрації Дмитро Плугін, голова Станично-Луганської райдержадміністрації Юрій Золкін, керівники правоохоронних органів району, працівники структурних підрозділів райдержадміністрації, представники громадськості та молодь району, яка стала першими відвідувачами територіального підрозділу міграційної служби.

Кожний із присутніх гостей мав змогу побачити сучасно облаштовані робочі місця, нові меблі та прозорі скляні перегородки по всьому приміщенні де будуть надаватися адміністративні послуги по лінії Державної міграційної служби України громадянам. Присутні на відкритті громадяни змогли безпосередньо задати питання керівникам та отримати вичерпні відповіді. 

Остаточний переїзд територіального підрозділу до Станично-Луганського району триватиме до 5 лютого. Це пов’язано з налаштування спеціальної електронної техніки для ідентифікації особи (сканування) та її підключення до єдиної телекомунікаційної системи.

Завдяки спільним зусиллям, підтримки Державної міграційної служби України та органів місцевого самоврядування зроблено ще один крок для покращення роботи міграційної служби з питань надання адміністративних послуг громадянам, які проживають як на підконтрольній території України так і на території України, де органи державної влади тимчасово не здійснюють свої повноваження.

Управління ДМС у Луганській області