В Одесі проведено робочу зустріч керівництва ГУ ДМС України в Одеській області з заступником представництва…

В Одесі проведено робочу зустріч керівництва ГУ ДМС України в Одеській області з заступником представництва Агенства ООН у справах біженців в Україні

В Одесі проведено робочу зустріч керівництва ГУ ДМС України в Одеській області з заступником представництва Агенства ООН у справах біженців в Україні

29.01.2019 року управлінням з питань шукачів захисту та соціальної інтеграції ГУ ДМС України в Одеській області проведено робочу зустріч керівництва Головного управління з заступником представництва Агенства ООН у справах біженців в Україні Ноель Калхун та співробітниками ГО «Десяте квітня».

В рамках зустрічі були обговорені проблемні питання щодо роботи працівників міграційної служби з шукачами захисту, біженцями та особами, які потребують додаткового захисту.

Начальник Головного управління Олена Погребняк розповіла про проблеми, які виникають під час  документування ромів та осіб без громадянства.  За результатами аналізу співпраці за 2018 рік були обговорені шляхи надання  ефективнішої  допомоги біженцям та особам, які потребують додаткового захисту.

Олена Геннадіївна ознайомила гостей з роботою   управління з питань шукачів захисту та соціальної інтеграції та зазначила , що за останні 2 роки, за підтримки Одеської обласної ради, приміщення підрозділу було  розширено, що сприяло покращенню умов роботи працівників та обслуговуванню вказаної категорії іноземців.

Головне управління ДМС в Одеській області