Керівництвом УДМС Хмельниччини обговорювались питання, які висвітлювались на розширеній Колегії…

Керівництвом УДМС Хмельниччини обговорювались питання, які висвітлювались на розширеній Колегії МВС України

Керівництвом УДМС Хмельниччини обговорювались питання, які висвітлювались на розширеній Колегії МВС України

30 січня  в приміщенні Управління ДМС Хмельниччини відбулась розширена нарада під керівництвом  начальника  Панькова  Олега Михайловича за участі керівників структурних та територіальних  підрозділів служби.

На початку наради, Олег Михайлович представив всім присутнім новопризначеного заступника начальника Управління- начальника відділу у справах іноземців та осіб без громадянства Майдана Володимира Борисовича.

У вступному слові, очільник Управління  довів до відома учасникам заходу питання, що  розглядались  на розширеній Колегії МВС України, яка нещодавно відбулась в м.Києві щодо взаємодії між  центральними органами виконавчої влади та правоохоронними органами під час виборчої кампанії 2019 року.

Першочергово, керівництвом Управління наголошувалось на якісному наданні працівниками служби адміністративних послуг громадянам, в частині документування їх внутрішніми паспортами - ID-картками та для виїзду за кордон, а також вклеюванні фотокарток до паспорта-книжечки по досягненні 25- та 45- ти річного віку.

Не залишились без уваги питання щодо подальшої співпраці між відомствами в межах області, своєчасності опрацювання запитів від органів реєстрації на місцях та надання відповідей на запити консульських установ.

Нарада також супроводжувалась виступами керівників структурних підрозділів Управління, які зупинялись на аспектах застосування чинного законодавства та відповідних змін до нього під час надання адміністративних послуг населенню.

По завершенні наради, керівництвом Управління були виставленні пріоритетні завдання щодо роботи Управління на I квартал 2019 року та наголосилось всім присутнім щодо дотримання працівниками служби комунікаційного стандарту спілкування з громадянами, належного виконання службових обов'язків під час надання адміністративних послуг громадянам, неухильного дотримання антикорупційного законодавства, а також проведення інформаційно-роз’яснювальної роботи щодо основних напрямків діяльності Управління.

Управління ДМС у Хмельницькій області